Stel zakelijke PC(‘s) samen

Stap 1 Welke klasse computer mogen we voor je bouwen?
Placeholder
400,00

Met deze klasse kan je prima werken in Word, Outlook en internetten, Excel, Powerpoint en mag je verwachten dat deze programma’s soepel lopen. Het is mogelijk meerdere applicaties tegelijkertijd te draaien en dit moet geen probleem zijn. Voor de techneuten: Dit zijn CPU’s die vergelijkbaar zijn aan de AMD 3600 CPU’s met voldoende geheugen.

Placeholder
180,00

Met deze CPU kan je prima werken in Word, Outlook en internetten. Verwacht niet de wereld, maar eenvoudige handelingen moeten geen probleem zijn. Voor de techneuten: Dit zijn CPU’s die vergelijkbaar zijn aan de AMD 3200G CPU’s met enkele GB’s geheugen.

Placeholder
390,00

Heb je wat meer rekenkracht nodig voor grote Excel-sheets, of ingewikkelde handelingen in je software? Dan is het verstandiger om voor een Power CPU te kiezen. Voor de techneuten: Dit zijn CPU’s die vergelijkbaar zijn aan de AMD 3700 CPU’s met ruim voldoende geheugen.

Placeholder
500,00

Heb je programma’s of games die echte kracht van je computer vereisen? Dan is het wellicht verstandig om een topklasse-PC te kiezen, met deze klasse heb je voor de meeste programma’s ruim voldoende rekenkracht en kan je met de hoge turboklok vlot werken in bijvoorbeeld CAD-achtige software. Voor de techneuten: Dit zijn CPU’s die vergelijkbaar zijn aan de AMD 3800 CPU’s met meer dan genoeg geheugen.